Focar Semineu HEAT 2G 59.50.01 Romotop

Focar Semineu HEAT 2G 59.50.01 Romotop

8.600,00 lei

Transport Gratuit

  Cere informații despre produs

  SKU: H2N01 Categorii: ,

  Focar de șemineu seria HEAT 2G 59.50.01 Romotop, cu deschidere laterala pe balamale. .

  Liniile simple si designul sofisticat al focarelor pentru semineele pe lemne din gama HEAT, permit integrarea lor in orice tip de semineu, in stil clasic, modern sau rustic. Rasfata-te cu momente pline de caldura in inima familiei tale si descopera frumusetea flacarilor vii.

  Focar Semineu HEAT 2G 59.50.01 Romotop - romotop double spin - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatieRama ușii este realizată dintr-un profil special laminat rigid, iar sticla are un imprimeu negru pe contur.
  Camera de ardere este căptușită cu șamotă și este proiectată cu ardere pe vatră fără grătar. Cu toate acestea, focarul poate fi echipat cu un grătar și compartiment pentru cenușă, la cererea clientului. Focarul poate fi echipat cu cămașă de convecție.

  Sistemul inovator DOUBLE SPIN cu dublu deflector crește eficiența și reduce impactul asupra mediului. Perdeaua de aer secundară spală geamul de sus în jos pentru a preveni murdărirea sticlei. Intrarea de aer primară și secundară este reglată de un singur element de control.Focar Semineu HEAT 2G 59.50.01 Romotop - EAI - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

  Focarul este dotat cu sistemul EAI (admisie aer extern) ce asigură funcționarea șemineului independent de aerul ambiental.


  Specificatii Tehnice:

  • Inaltime 1003 mm
  • Latime 589 mm
  • Adancime 541 mm
  • Greutate 150 kg
  • Putere termica 3.3 – 8.4 kW
  • Diametru cos de fum 150 mm
  • Diametru racord intrare aer ardere 150 mm
  • Tiraj minim 12 Pa
  • Randament 85 %
  • Clasa energetica A+

  Romotop este in top lideri europeni Producatori de focare de seminee si sobe pe lemne. Aproape un milion de clienti din intreaga lume se bucura de produsele Romotop.


  Focar Semineu HEAT 2G 59.50.01 Romotop - Mammoth side top - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

  Optional:

  Focarul este compatibil cu seturile de acumulare laterale și superioare MAMMOTH, care pot fi achiziționate separat. Aceste seturi de acumulare pot prelungi perioada de radiere a căldurii până la 12 ore.

  Informatii suplimnetare despre produs

  Material

  Fonta

  Putere nominala

  16 kW

  Tip deschidere

  Standard

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top