Focar premium din oțel Spartherm ARTE U-70H

Focar premium din oțel Spartherm ARTE U-70H

39.528,00 lei

Geamul pe trei laturi conferă șemineului o adâncime foarte specială, ceea ce oferă spațiul de desfășurare focului într-un mod fascinant. Datorită adâncimii generoase, această inserție de șemineu premium este ideală și ca separator de cameră. Toate șemineele Premium Edition garantează o ardere curată și un pat impresionant de jar datorită aerului suplimentar care este furnizat la pragul ușii. Și în acest format extravagant, geamul poate fi deschis electric prin apăsarea unui buton, la fel ca în cazul tuturor inserturilor de șemineu Premium Edition.

  Cere informații despre produs

  SKU: 1063381 Categorii: ,

  SPARTHERM furnizează inserturi de șemineu moderne și durabile, cu tehnologie și design câștigătoare. Linear oferă un cadru clar, fără a fi el însuși dominant, pe baza faptului că insertul pentru șemineu ar trebui să arate focul la cel mai bun efect, și nu invers. Funcționalitatea maximă combinată cu eleganța elegantă și modernă a fost întotdeauna scopul nostru.
  Caracteristici principale:
  • Funcția ușii: ridicătoare
  • Înălțimea ușii: 544 mm, lățime: 717 / 509 / 717 mm
  • Aerul de ardere preîncălzit menține geamurile curate
  • Maneta de acționare pentru controlul aerului de ardere. Proiectat inteligent și amplasat discret pentru ușurință în utilizare
  • corp din oțel rezistent la coroziune de 3-4 mm grosime
  • căptușeală camerei de ardere din argilă termorezistentă;
  • putere termică reglată: 8,0 – 14,8kW, putere nominală: 11,4kW.
  5 ani garantie pentru carcasa semineului.

  SPARTHERM PREMIUM EDITION – PASIUNE ARZĂTOARE PENTRU UN DESIGN UNIC

  BUCURĂ-TE DE FOC – PUR ȘI SIMPLU ÎN SIGURANȚĂ

  Experimentați un spectacol de foc plin de viață, in siguranță și confort. Acest lucru este posibil printr-o serie de inovații brevetate pentru Spartherm Premium Edition. De exemplu, atunci când fereastra este deschisă, clapeta de evacuare se deschide complet pentru a evita pătrunderea fumului în încăpere. Tehnologia push-up special dezvoltată, cu funcționare lină, asigură alimentarea ușoară, uși etanșe și, cu clapeta dublă de aer, distribuția optimă a aerului de ardere. Deoarece o valoare deosebită este acordată unui design armonios, comenzile sunt făcute pentru a fi greu vizibile. Rezultatul este o panoramă extraordinară asupra flăcării și o experiență rafinată de șemineu Premium.

  UN LUCRU CURAT

  Simplu și eficient. Experții Spartherm au dezvoltat un mecanism sofisticat pentru Ediția Premium. Cu ajutorul „deschizătorului de curățare a ușilor” patentat, geamurile pot fi mutate și curățate cu ușurință. Vopseaua de culoare neagră, rezistentă la zgârieturi și sticla ceramică lustruită, de care aproape nu se lipește funingine, garantează o plăcere aproape nesfârșită a focului.

  O EXPERIENȚĂ STRĂLUCITOARE

  O seară confortabilă lângă șemineu, flăcările aprinse au lăsat loc jarului care strălucește uniform. Dacă vrei să te bucuri în continuare de foc, poți reaprinde flăcările cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu maneta de control al aerului, alimentarea cu aer primar și secundar în camera de ardere poate fi reglată cu ușurință – pentru o experiență de lungă durată și intensă a flăcării.

  Producător: Spartherm
  Tara de origine: Germania
  Înălțime, mm: 1320
  Latime, mm: 1015
  Adâncime, mm: 540
  Puterea (kW): 14,8
  Clasa de eficienta: A
  Eficienţă: 78,5%
  Facut din oţel
  Tipul combustibilului: busteni de lemn
  Diametrul coșului de fum, mm: 200
  Forma sticlei: în formă de U
  Categorie de obiect: cu uși elevatoare
  Suprafata incalzire (racire) (m2): 140
  Garantie: 5 ANI

  Informatii suplimnetare despre produs

  Putere nominala

  15 kW

  Diametrul cosului de fum (mm)

  200

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top