Focar premium din oțel Spartherm ARTE U-50H

Focar premium din oțel Spartherm ARTE U-50H

36.078,00 lei

Focul acestui insert exclusivist de semineu este inconjurat doar de sticla pe trei laturi. Acest lucru permite focului să-și dezvolte fascinația la maximum. Focar premium din oțel Spartherm ARTE U-50H oferă, de asemenea, plăcerea de a pune în scenă experiența focului în centrul încăperii. O opțiune deosebită a acestui șemineu: geamul S-ESAM care poate fi deschis electric prin intermediul smartphone-ului.

  Cere informații despre produs

  SKU: 1059239-1-1 Categorii: ,

  SPARTHERM furnizează inserturi de șemineu moderne și durabile, cu tehnologie și design câștigătoare. Linear oferă un cadru clar, fără a fi el însuși dominant, pe baza faptului că insertul pentru șemineu ar trebui să arate focul la cel mai bun efect, și nu invers. Funcționalitatea maximă combinată cu eleganța elegantă și modernă a fost întotdeauna scopul nostru.
  Caracteristici principale:
  • functia usii: elevabila;
  • inaltime usa: 544 mm, latime 499 / 501 / 499 mm;
  • Aerul de ardere preîncălzit menține geamurile curate;
  • maneta de actionare pentru controlul aerului de ardere. Proiectat inteligent și amplasat discret pentru ușurință în utilizare;
  • corp din otel rezistent la coroziune de 3-4 mm grosime;
  • căptușeală camerei de ardere din argilă termorezistentă;
  • putere termică reglată: 6,3-11,7kW, putere nominală: 9kW.
  5 ani garantie pentru carcasa semineului.

  SPARTHERM PREMIUM EDITION – PASIUNE ARZĂTOARE PENTRU UN DESIGN UNIC

  BUCURĂ-TE DE FOC – PUR ȘI SIMPLU ÎN SIGURANȚĂ

  Experimentați un spectacol de foc plin de viață, in siguranță și confort. Acest lucru este posibil printr-o serie de inovații brevetate pentru Spartherm Premium Edition. De exemplu, atunci când fereastra este deschisă, clapeta de evacuare se deschide complet pentru a evita pătrunderea fumului în încăpere. Tehnologia push-up special dezvoltată, cu funcționare lină, asigură alimentarea ușoară, uși etanșe și, cu clapeta dublă de aer, distribuția optimă a aerului de ardere. Deoarece o valoare deosebită este acordată unui design armonios, comenzile sunt făcute pentru a fi greu vizibile. Rezultatul este o panoramă extraordinară asupra flăcării și o experiență rafinată de șemineu Premium.

  UN LUCRU CURAT

  Simplu și eficient. Experții Spartherm au dezvoltat un mecanism sofisticat pentru Ediția Premium. Cu ajutorul „deschizătorului de curățare a ușilor” patentat, geamurile pot fi mutate și curățate cu ușurință. Vopseaua de culoare neagră, rezistentă la zgârieturi și sticla ceramică lustruită, de care aproape nu se lipește funingine, garantează o plăcere aproape nesfârșită a focului.

  O EXPERIENȚĂ STRĂLUCITOARE

  O seară confortabilă lângă șemineu, flăcările aprinse au lăsat loc jarului care strălucește uniform. Dacă vrei să te bucuri în continuare de foc, poți reaprinde flăcările cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu maneta de control al aerului, alimentarea cu aer primar și secundar în camera de ardere poate fi reglată cu ușurință – pentru o experiență de lungă durată și intensă a flăcării.

  Producător: Spartherm
  Tara de origine: Germania
  Înălțime, mm: 1340
  Latime, mm: 630
  Adâncime, mm: 510
  Puterea (kW): 11,7
  Clasa de eficienta: A
  Eficienţă: 79,5%
  Facut din oţel
  Tipul combustibilului: busteni de lemn
  Diametrul coșului de fum, mm: 200
  Forma sticlei: în formă de U
  Categorie de obiect: cu uși elevatoare
  Suprafata incalzire (racire) (m2): 110
  Garantie: 5 ANI

  Informatii suplimnetare despre produs

  Putere nominala

  12 kW

  Diametrul cosului de fum (mm)

  200

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top