Focar premium din oțel Spartherm ARTE 3RL-100H

Focar premium din oțel Spartherm ARTE 3RL-100H

44.194,00 lei

Experimentați focul deschis într-un format panoramic exclusiv. Acest șemineu cu trei laturi oferă o vedere unică asupra flăcărilor cu o fereastră frontală deosebit de mare. Experimentați focul în întreaga sa spațialitate. Chiar și pentru aceste formate extreme, puteți deschide mecanismul usii, electric (S-ESAM). Preferi un format mai mic? Nicio problemă, deoarece acest șemineu este disponibil în trei formate diferite, cu un panou frontal de 60 până la 100 cm.

  Cere informații despre produs

  SKU: 1045821 Categorii: ,

  SPARTHERM furnizează inserturi de șemineu moderne și durabile, cu tehnologie și design câștigătoare. Linear oferă un cadru clar, fără a fi el însuși dominant, pe baza faptului că insertul pentru șemineu ar trebui să arate focul la cel mai bun efect, și nu invers. Funcționalitatea maximă combinată cu eleganța elegantă și modernă a fost întotdeauna scopul nostru.
  Caracteristici principale:
  • functia usii: elevabila;
  • inaltime usa: 570 mm, latime geam fata / lateral: 1000 / 450 mm;;
  • Aerul de ardere preîncălzit menține geamurile curate;
  • maneta de actionare pentru controlul aerului de ardere. Proiectat inteligent și amplasat discret pentru ușurință în utilizare;
  • corp din otel rezistent la coroziune de 3-4 mm grosime;
  • căptușeală camerei de ardere din argilă termorezistentă;
  • putere termică reglată: 7,7 – 14,3kW, putere nominală: 11kW.
  5 ani garantie pentru carcasa semineului.

  SPARTHERM PREMIUM EDITION – PASIUNE ARZĂTOARE PENTRU UN DESIGN UNIC

  BUCURĂ-TE DE FOC – PUR ȘI SIMPLU ÎN SIGURANȚĂ

  Experimentați un spectacol de foc plin de viață, in siguranță și confort. Acest lucru este posibil printr-o serie de inovații brevetate pentru Spartherm Premium Edition. De exemplu, atunci când fereastra este deschisă, clapeta de evacuare se deschide complet pentru a evita pătrunderea fumului în încăpere. Tehnologia push-up special dezvoltată, cu funcționare lină, asigură alimentarea ușoară, uși etanșe și, cu clapeta dublă de aer, distribuția optimă a aerului de ardere. Deoarece o valoare deosebită este acordată unui design armonios, comenzile sunt făcute pentru a fi greu vizibile. Rezultatul este o panoramă extraordinară asupra flăcării și o experiență rafinată de șemineu Premium.

  UN LUCRU CURAT

  Simplu și eficient. Experții Spartherm au dezvoltat un mecanism sofisticat pentru Ediția Premium. Cu ajutorul „deschizătorului de curățare a ușilor” patentat, geamurile pot fi mutate și curățate cu ușurință. Vopseaua de culoare neagră, rezistentă la zgârieturi și sticla ceramică lustruită, de care aproape nu se lipește funingine, garantează o plăcere aproape nesfârșită a focului.

  O EXPERIENȚĂ STRĂLUCITOARE

  O seară confortabilă lângă șemineu, flăcările aprinse au lăsat loc jarului care strălucește uniform. Dacă vrei să te bucuri în continuare de foc, poți reaprinde flăcările cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu maneta de control al aerului, alimentarea cu aer primar și secundar în camera de ardere poate fi reglată cu ușurință – pentru o experiență de lungă durată și intensă a flăcării.

  Producător: Spartherm
  Tara de origine: Germania
  Înălțime, mm: 1624
  Latime, mm: 1039
  Adâncime, mm: 594
  Puterea (kW): 14.3
  Clasa de eficienta: A
  Eficienţă: 78%
  Facut din oţel
  Tipul combustibilului: busteni de lemn
  Diametrul coșului de fum, mm: 250
  Forma sticlei: în formă de U
  Categorie de obiect: cu uși elevatoare
  Suprafata incalzire (racire) (m2): 110
  Garantie: 5 ANI

  Informatii suplimnetare despre produs

  Putere nominala

  14 kW

  Diametrul cosului de fum (mm)

  250

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top