Centrala pe peleti TEK 20kw – cu WI-FI

Centrala pe peleti TEK 20kw – cu WI-FI

23.240,00 lei

Sursa de caldura Tek 20 este o centrala pe peleti, optima pentru orice tip de instalatie, eficienta si economica cu un randament termic de pana la 96%. Dotata cu tehnologie de ultima ora, se potriveste oricarui spatiu locativ.

  Cere informații despre produs

  Detalii privind produsul
  Putere termica nominala:20 kw
  Dimensiune:L 62 x A 63 x H 129 cm
  Putere termica introdusa nominala *:21.4 kw
  Putere termica introdusa redusa *:6.6 kw
  Putere termica redusa:6.4 kw
  Putere termica cedata apei nominala:18 kw
  Putere termica cedata apei redusa:6.3 kw
  Randament la puterea nominala:93.5 %
  Randament la puterea redusa:96 %
  Consum orar la puterea nominala:4.3 Kg
  Consum orar la puterea redusa:1.3 Kg
  Volum incalzit **:150-500 m3
  Diametru iesire cos fum:80 mm
  Greutate:210 Kg
  Capacitate rezervor peleti:45 Kg
  Clasa Energetica:A+
  Garantie:2 ani
  * Diametru admdisie aer din exterior: fi50

  Dispozitivul termic Tek 20 este o centrala hidro pe peleti, optima pentru orice tip de instalatie, indiferent de stilul si suprafata locuintei. Datorita unei gama largi de putere calorica (intre 6,5kw si 21,4kw), o astfel de centrala poate incalzi pana la 500 mc. Controlul electronic de ultima generatie optimizeaza functionarea, aducand beneficii atat asupra randamentului, cat si asupra consumului de pelet.

  Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI

  Putere de la 6,5 la 21,4 kw

  Modelele de centrala Tek sunt in stare sa isi calibreze propria functionare in mod automatic, in functie de tipul instalarii, al gradului de curatare al cosului de fum, al racordarii la cosul de fum si a presiunii atmosferice , obtinind astfel ridicate si constante randamente termice si o economie in functionare fara egal.

   

  KIT PRODUCTIE APA CALDA MENAJERA

  Dispozitivul termic este realizat in asa fel incat kitul pentru apa calda fi instalat direct la bordul centralei (optional)

  Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI

   

  SCHIMBATOR DE CALDURA CU TUBURI  DE FUM

  Complet izolat cu vibulatori prevazuti cu mecanism integrat pentru curatare manuala. Asigura  randamente termice foarte ridicate (peste 90%).

   

  PROGRAMEAZA  CALDURA CASEI TALE

  Datorita panoului de control instalat la bordul centralei sau al modulului de control la distanta (optional), centralele TEK pot fi programate in modurile: zilnic, saptamanal sau pe weekend.

  De asemenea, sistemul de control VARA – IARNA, permita ca centralele Tek racordate la un boiler ACM sa fie programate pentru productia in mod total automat a apei calde menajere pe perioada de vara .

  Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI - centrala peleti incalzire - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

   

  CAMERA DE COMBUSTIE  SPATIOASA CU ARZATOR DIN FONTA

  -FOCUL MEREU VIU – Datorita fantelor prezente pe usa externa a centralei, flacara ramane mereu la vedere!

  -POMPA DE CIRCULATIE este GESTIONATA IN MOD ELECTRONIC -> pentru a preveni fenomenele de condens din interiorul camerei de combustie .

  Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI - centrala pe peleti tek 20 - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

  CENUSAR  FOARTE SPATIOS –  permite o curatare foarte facila!

  PLACA ELECTRONICA – instalata de serie, permite gestionarea automata si multipla, in functie de configuratiile instalatiei hidraulice, de exemplu: boilere, puffere, panouri solare, centrale pe gaz. Este solutia ideala pentru instalatii cu incalzire in pardoseala.

  SENZOR DE NIVEL PELLET – sesizeaza cind nivelul de pelet din rezervorul centralei intra in rezerva (optional)

  REZERVOR PELLET DE 45 KG – pentru o autonomie de functionare mai lunga!

  PICIORUSE REGLABILE – pentru nivelare si asezarea pe pozitie a centralei in faza de instalare

  SOLIDE SI REZISTENTE – Centralele TEK  sunt realizate din otel si tabla de mare grosime  pentru a asigura maxima durata de functionare in timp.

  KIT PENTRU CONTROLUL LA DISTANTA – modul wi-fi  cu aplicatie gratuita, ce poate fi descarcata pe propriul smartphone.

  Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI - centrala peleti control wi fi - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

  DOTARI DE SERIE

  – Panou de contro retroiluminat LCD

  – Panou de control la distanta  (WI-FI cu aplicatie pe telefon mobil)

  – Cronotermostat integrat

  – Vas de expansiune inchis

  – Aerisitor automat

  – Supapa de siguranta 3 bar

  – Pompa de circulatie electronica debit max 3,5 m3 /ora , prevalenta max 7,5 m

  – Control electronic al combustiei

  Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI - centrala peleti incalzire calorifere pardosea - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

   

  OPTIONAL

  – Kit productie ACM

  – Supapa anticondens (vana de amestec)

  – Senzor de nivel pellet (indica daca rezervorul scade sum un anumit procent si poate fi conectat la un tank mai mare de unde se poate realimenta)

   

  Moduri de utilizare a centralei pe peleti TEK 20:

   

  Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI - schita 1 centrala peleti - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

  Fig. 1 = Centrala TEK incalzeste o instalatie cu radiatoare racordata in paralel cu o centrala pe gaz si un kit de separare a sistemelor in conformitate cu dispozitiile normelor ISPESL 15/09/2006.

  Fig. 2 = Centrala TEK este singura sursa de incalzire. Conectata la un sistem de incalzire cu calorifere si produce apa calda menajera prin kitul de productie instantanee a apei calde.

  Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI - schita 3 centrala peleti - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

  Fig. 3 = Centrala TEK este singura sursa de incalzire. Incalzeste, cu prioritate, un boiler sanitar pentru producerea si stocarea apei calde menajere si un sistem de incalzire cu radiatoare.
  Boiler sanitar: rezervor de stocare pentru producerea si inmagazinarea apei calde menajere. (Capacitate: 40-200 litri). (Schimb de caldura min. 20 KW).

  Fig. 4 = Centrala TEK, centrala pe gaz si panourile solare termice incalzesc un puffer, care la randul sau produce si acumuleaza apa calda menajera si incalzeste un sistem termic cu radiatoare si / sau incalzire in pardoseala.
  Centrala TEK poate gestiona temperatura apei din interiorul puffer-ului cu ajutorul unitatii de control electronica si sonda de pe puffer.
  Puffer: rezervor de depozitare pentru producerea si stocarea apei tehnice pentru alimentarea sistemului de incalzire (chiar si la temperatura scazuta) si, eventual, producerea apei calde menajere. (Capacitate: 400-1000 litri).

  CLAM ESTE O MARCA : Centrala pe peleti TEK 20kw - cu WI-FI - centrala peleti clam - Șeminee, centrale, focare, sobe, cosuri de fum, gratare, ventilatie

  Informatii suplimnetare despre produs

  Putere nominala

  20 kW

  Randament

  93%

  Consum

  4,3 kg/h

  Diametru evacuare gaze arse

  80 mm

  Capacitate de încărcare

  45 kg

  Capacitate încălzire

  500 m3

  Diametru admisie aer

  50 mm

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top