Cos de fum vopsit negru mat din inox izolat Permeter de la Schiedel

Cos de fum vopsit negru mat din inox izolat Permeter de la Schiedel

4.700,00 lei7.800,00 lei

Coşul de fum Schiedel PERMETER, dublu perete cu secţiune circulară, este un sistem de coş de fum destinat evacuării gazelor de ardere provenite de la șeminee sau sobe, funcționând cu combustibil solid. Peretele exterior se livrează standard, vopsit în culoarea negră, fiind  fabricat din oțel galvanizat vopsit în câmp electrostatic, lucru ce conferă o rezistenţă mărită  la zgârieturi.  Peretele interior este realizat din inox AISI3-316L cu grosime de 0.5mm iar cel exterior din otel zincat cu grosime de 0.6mm, izolatia fiind din fibra ceramica.

  Cere informații despre produs

  SKU: Nu se aplică Categorie:

  Coşul de fum Schiedel PERMETER, dublu perete cu secţiune circulară, este un sistem de coş de fum destinat evacuării gazelor de ardere provenite de la șeminee sau sobe, funcționând cu combustibil solid.
  Peretele exterior se livrează standard, vopsit în culoarea negră, fiind  fabricat din oțel galvanizat vopsit în câmp electrostatic, lucru ce conferă o rezistenţă mărită  la zgârieturi.
  Peretele interior este realizat din inox AISI3-316L cu grosime de 0.5mm iar cel exterior din otel zincat cu grosime de 0.6mm, izolatia fiind din fibra ceramica.
  Fiecare element vine ambalat in cutii de carton. La îmbinarea dintre elemente sunt prevăzute coliere de strângere și etanșare a îmbinării cu fixare rapida prin clemă și strângere suplimentară cu cheie imbus.  Îmbinarea tuburilor interioare se face in sensul curgerii condensului și nu in sensul curgerii fumului pentru a evita infiltrarea condensului în stratul de izolație.

  Livram din stoc doar diametrul interior de 200mm. La cerere putem oferta si livra diametrul de 150 mm.Cosurile ofertate sunt cu plecare din consola, cu deviere la streasina prin doua coturi la 45’ sau drepte fara deviere si cu curatarea pe la capacul de condens de sub teu.

  Clientii beneficiaza de garantia Schiedel de 10 ani.

  Asiguram montaj profesionist 200 lei / metru (TVA inclus)

  Informatii suplimnetare despre produs

  Diametru

  200 mm

  Inaltime

  5 m, 6 m, 7 m, 8 m, 9 m

  deviere la streasina

  cu deviere la streasina, fara deviere la streasina

  Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

  Go to Top