La această lucrare din Vaslui am început în primul rând să demontăm toată tubulatura împreună cu ventilatorul de la fața locului.
Acestea au fost puse relativ recent de către o firmă concurentă din Iași, dar totul era dimensionat greșit, bucătăria fiind plină de fum și grăsime. Astfel încât clientul a fost nevoit să apeleze până la urmă la profesioniști. A învățat și el că ce e ieftin nu funcționează și că trebuie să meargă pe mâna noastră.
Asta e, suntem încântați că există așa o concurență, așa văd și oamenii ce înseamnă diferența între profesioniști și ageamii.
Costă ceva bani dar merită să ai totul funcțional, un spațiu de lucru fără fum și grăsimi peste tot, aer proaspăt compensat în bucătărie, personal mulțumit de condiții.
În cazul de față, am repoziționat hota, am pus tubulatură de dimensiuni potrivite, mult mai largă, am montat un ventilator extractor de la Ruck, silențios și eficient cu mentenanță ușoară și bineînțeles am compensat aerul viciat extras din hotă cu ajutorul unui ventilator dotat cu filtre care introduce aer proaspăt în bucătărie printr-o tubulatură izolată contra condensului. Totul comandat de pe un panou de comandă cu convertizor de frecvență pentru o utilizare ușoară a hotei.
Atât s-a putut!

Locatie: Restaurant Bella Roma, Vaslui